About main image
01/07

Η εταιρεια μας

Βιωσιμότητα και Καινοτομία στην Παραγωγή Χάλυβα

Η SOFMAN είναι μια κορυφαία εταιρεία μεταλλικών και μηχανολογικών κατασκευών με δύο εργοστάσια κατασκευής στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας στην προηγμένη τεχνολογία και τις εξορθολογισμένες διαδικασίες για τη διατήρηση προτύπων υψηλής ποιότητας. Η φιλοσοφία μας για βιώσιμη ανάπτυξη και ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε. Διαπρέπουμε στην κατασκευή έργων από χάλυβα και κατέχουμε εκτεταμένη γνώση στις κατασκευές για τις βιομηχανίες του πετρελαίου & φυσικού αερίου ,του τσιμέντου και των τροφίμων. Η εξαιρετική μας ποιότητα, η ευελιξία και η υψηλή παραγωγική ικανότητα έχουν κάνει τη SOFMAN έναν αναγνωρισμένο αξιόπιστο συνεργάτη.

Εργοστάσιο Παραγωγής Χάλυβα
Μέσα στα εργοστάσια κατασκευής μας

Μέσα στα εργοστάσια κατασκευής μας

Η εταιρεία μας είναι υπερήφανη για τη λειτουργία δύο κορυφαίων εργοστασίων κατασκευής στην Ελευσίνα και την Κόρινθο. Με μια συνολική έκταση 42.000 τετραγωνικών μέτρων, οι εγκαταστάσεις μας παρέχουν άφθονο χώρο για να δημιουργήσουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Τα εργοστάσιά μας καταλαμβάνουν 10.000 τετραγωνικά μέτρα, παρέχοντας αρκετό χώρο στην ομάδα μας να εργαστεί με την άνεση και την ασφάλεια που απαιτείται. Επενδύοντας στρατηγικά σε προηγμένο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, όπως εξοπλισμός κατασκευής CNC και εφαρμόζοντας καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα (ERP-MRP) αλλά και BIM σχεδιαστικά προγράμματα , μπορούμε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλες τις πτυχές της εργασίας μας. Η δέσμευσή μας στην τεχνολογία αιχμής και τις εξορθολογισμένες διαδικασίες μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες μας.

02/07

Η δεσμευση μας

Η αφοσίωσή μας στη δημιουργία κορυφαίας ποιότητας κατασκευών από χάλυβα, οδηγεί τις προσπάθειές μας για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και την αναβάθμιση του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού μας. Αυτές οι αξίες θεμελιωνουν την ικανότητά μας να παρέχουμε προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα σε παγκόσμια κλίμακα.

Η δεσμευση μας
03/07

Πιστοποιημένη ποιότητα

Διασφάλιση υψηλής ποιότητας δομών και υπηρεσιών

Η SOFMAN γεννήθηκε από τη συγχώνευση δύο εταιρειών στον κλάδο των μεταλλικών και μηχανολογικών κατασκευών, της Δ. ΣΟΦΡΑΣ και της MASINA TEAM, το 2000. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο. Η SOFMAN το πέτυχε αυτό επενδύοντας σε εξοπλισμό και διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα δομών και υπηρεσιών μέσω του Πιστοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, που ιδρύθηκε το 2002 και βασίζεται στο διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2015.

Διασφάλιση υψηλής ποιότητας δομών και υπηρεσιών
Ασφάλεια στο χώρο εργασίας και προστασία του περιβάλλοντος

Ασφάλεια στο χώρο εργασίας και προστασία του περιβάλλοντος

Η SOFMAN είναι αφοσιωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις ISO 18001:2018 και ISO 14001:2015 που αποκτήσαμε το 2013. Αυτές οι πιστοποιήσεις επικεντρώνονται στην ασφάλεια στο χώρο εργασίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το EN 1090 (ΕXC3) από τα μέσα του 2013, επιτρέποντάς της να φέρει τη σήμανση CE σε όλα τα προϊόντα χάλυβα που κατασκευάζει. Οι πιστοποιήσεις αυτές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για την αριστεία και εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας.

ISO-9001 - 2015, ISO-9001 - 2015
ISO-14001, ISO-14001
TUV HELLAS EN-1090-2, TUV HELLAS EN-1090-2
04/07

Βιωσιμότητα

Βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε μας βήμα

Βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε μας βήμα

Εγγυόμαστε ότι όλες οι πρακτικές μας δίνουν προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ευημερία όλων όσων εμπλέκονται στις δραστηριότητές μας σε κάθε βήμα που κάνουμε. Εντός του 2023 όλες οι ενεργειακές μας ανάγκες θα παράγονται από ανανεώσιμες πηγές, επιτυγχάνοντας έτσι την επεξεργασία χάλυβα μηδενικών εκπομπών. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του 2024, έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα.

05/07

Γιατί να επιλέξετε την SOFMAN

Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές σε παγκόσμια κλίμακα

Προσπαθούμε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενισχύοντας συνεχώς τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου ποιότητας

Διασφάλιση σαφούς και αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους πελάτες κατά την υλοποίηση του έργου

Εξαιρετική προσαρμοστικότητα κατά την εφαρμογή και χρήση διαδικασιών ελέγχου και απαιτήσεων τεκμηρίωσης που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη

Έγκαιρη παράδοση λόγω της υψηλής μηνιαίας παραγωγικής μας ικανότητας.

Το τμήμα σχεδιασμού μας διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία και ικανότητα στην ανάλυση περίπλοκων έργων χάλυβα

Ευέλικτη εσωτερική δομή που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε αποτελεσματικά τις απροσδόκητες προκλήσεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Εικόνα Αρχιτεκτονικής εσωτερικού από κτίριο
06/07

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Αρχιτεκτονικές Εγκαταστάσεις

Αρχιτεκτονικές Εγκαταστάσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γέφυρες

Γέφυρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιμεντοβιομηχανία

Τσιμεντοβιομηχανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιομηχανία Τροφίμων

Βιομηχανία Τροφίμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετρέλαιο & Αέριο

Πετρέλαιο & Αέριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετροχημική Βιομηχανία

Πετροχημική Βιομηχανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενέργεια

Ενέργεια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικά Κτίρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Turn Key
Διεθνή Έργα

Διεθνή Έργα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
07/07

Μας Εμπιστεύονται